Ago 242009
 

Ha tardat, però finalment estem en disposició de publicar l’article que el diumenge 9 d’agost ens va dedicar el Diari d’Andorra. Incideix en la presència sorpresa del tirador d’elit Joao Costa i entrevista breument el tresorer del Club, Sr. Jaume Pol – un servidor-:

Ago 052009
 

Com cada any, s’ha convocat els mitjans de comunicació per a que vinguin a cobrir la tirada del Trofeu Festa Major d’Andorra la Vella 2009. I també com cada any, hem pogut comptar amb la seva presència i han volgut fer un espai per al nostre esport als seus respectius rotatius.

El Periòdic d’Andorra va ser el qui va publicar primer un breu però intens article, amb les principals classificacions:

L’endemà, el Diari gratuït Bon Dia publicava la seva versió, enfocant la tirada ressaltant la participació del Joao Costa:

A l’espera de rebre el vídeo del reportatge que va emetre Ràdio i Televisió d’Andorra el diumenge i de veure l’article que el Diari d’Andorra encara no ha tingut temps ni espai per publicar!

Jun 042009
 

El dimarts 2 de juny la nostra representant Esther Barrugués, va quedar setena en la modalitat de carrabina d’aire, en la prova que s’emmarcava dins la competició olímpica dels Petits Estats d’Europa, celebrada enguany a la illa de Xipre.

L’altre competidor, Antoni Llorens, va quedar en sisena posició en la modalitat de pistola d’aire, que es va celebrar el 4 de juny.

Els resultats del tir amb carrabina d’aire femení, els podeu consultar en aquest PDF

Els resultats del tir amb pistola d’aire masculí, els podeu consultar en aquest PDF

Per a poder fer el seguiment oficial, podeu consultar aquesta pàgina, per a tots els esports, o bé aquesta altra, per accedir als resultats específics del tir

El diari Bon Dia, en la seva edició digital parlava de l’Esther, en aquest enllaç hi podreu accedir.

Un altre enllaç interessant és l’article que va escriure especialment Vilaweb, amb enllaços a totes les federacions participants

Actualització:

La tiradora Esther Barrugués ja ens ha enviat alguna foto del seu pas per la illa:

Set 032008
 

Aquest cap de setmana, 30 i 31 d’agost de 2008 s’ha celebrat a les nostres instal·lacions el 1r campionat de cossos i forces de seguretat de l’Estat, amb una participació de 31 agents.


Les proves han consistit en un recorregut similar als que s’executen en les competicions d’IPSC: S’ha simulat la extracció d’un agent ferit de la zona de perill, el tir amb una sola mà (tant la dreta com l’esquerra) contra sospitosos armats, el canvi de carregador enmig de l’exercici i finalment el tir contra 4 sospitosos simultanis.

Les proves han estat força espectaculars, i han servit tant als agents com al públic present per a passar una bona estona, en un clima de companyerisme i amistat.

El públic present ha pogut comprovar l’excel·lent estat de forma dels participants, així com la precisió amb que han efectuat els exercicis de tir.

Ahir diumenge es va realitzar l’entrega de premis, quedant repartits de la següent manera:

Classificació:

 1. Carles ROSELLÓ PUJOL Policia Local de Calonge
 2. Antonio José MARIN Policia Local d’Hospitalet de Llobregat
 3. Pol SANSA MILA Cos de Duana (Andorra)
 4. Josep GRACIA ARMENGOL Policia Andorra
 5. Alberto CLOSAS FARRELL Policia Local de Calonge
 6. Lluís MARTIN DE HARO Policia Andorra
 7. Jesus CASARES Guardia Urbana de Barcelona
 8. Marc OTERO RODRIGUEZ Policia Andorra
 9. Marc ATALAYA DAVILA Policia Andorra
 10. Rafael MARTIN DE HARO Policia Andorra
 11. Josep Lluís MARTINEZ ARTUÑEDO Policia Andorra
 12. Hugo DO PAÇO FERNANDES Policia Andorra
 13. August GUARDIOLA MARCH Cos Penitenciari (Andorra)
 14. Ferran MARTIN DE HARO Policia Andorra
 15. Oho RAWAS Mossos d’Esquadra (Barcelona)
 16. Josep CAPDEVILA SANCHEZ Policia Andorra
 17. Robert GONZALEZ LAGUNILLA Policia Andorra
 18. Joan REPISO MARTINEZ Policia Andorra
 19. Jaume BALMES BROTON Policia Andorra

 

Fora de classificació:

 • Cerni OBIOLS SALOM Policia Andorra
 • Ruben GALERA SALCEDO Policia Andorra
 • Francesc Xavier JOVAL SUAREZ Policia Andorra
 • Julien GARNIER LANDON Policia Andorra
 • Ivan VILARES MENESES Policia Andorra
 • Dani CERDAN GONZALEZ Policia Andorra
 • Santi GIL GONZALEZ Policia Andorra
 • Josep SOLSONA POTRONY Cos Penitenciari (Andorra)
 • Josep Llorenç PORRO CASADO Policia Andorra
 • Cesar RODRIGUEZ MARTIN Policia Andorra
 • Miquel BARBERA ARQUES Mossos d’Esquadra (Barcelona)
 • Amit BAKSHI Policia Andorra
 • Anabel LOPEZ MEDINA Policia Andorra 

La Televisió va presentar-se al local per a prendre unes imatges de la competició, que mirarem de pujar al youtube si ens les faciliten.

Així mateix, els Diari d’Andorra i El Periòdic d’Andorra també van voler cobrir l’acte, però no disposem dels retalls que ens van dedicar.

Vist l’èxit de convocatòria i que la idea d’organitzar aquesta competició ha sorgit d’un dels nostres membres més actius, l’agent Marc Otero, confiem que l’any vinent es torni a repetir i comencem a trencar rècords de participació!

Ago 252008
 

Després de les merescudes vacances, tornem amb material nou referent a la tirada Interclubs Trofeu festa Major d’Andorra la Vella 2008.

Aquesta vegada us portem el reportatge que va emetre el diumenge a la nit RTVASA referent a la diada. No és gaire extens, però farà il·lusió a més d’un i una!

L’hem penjat al youtube, ho sigui que no teniu excusa per deixar-lo passar!

També posem a la vostra disposició d’un arxiu PDF amb tots els resultats ja publicats a la web. Per a nostàlgics, o si el voleu penjar al taulell d’anuncis del vostre club!

Properament tots els qui ens vau fer arribar el vostre mail rebreu (de nou) un link per a baixar més fotografies, fetes pel nostre president Joan Pol, fotògraf semiprofessional. Qualitat assegurada!

Si algú té més notícies aparegudes als mitjans, ens les podeu fer arribar al club i les publicarem al blog per a gaudi de tothom!

Ago 042008
 

L’any passat els mitjans es van fer escàs ressò de la nostra tirada, però aquest any sembla que no s’ho han volgut perdre!

La Televisió Andorrana (RTVASA) va enviar un equip per filmar la competició, i de moment s’han emès 2 reportatges: Un al migdia del diumenge 3 d’agost, i l’altre al telenotícies de la nit del mateix diumenge. No descartem que incloguin imatges en recopilacions setmanals i que les guardin com a arxiu per a utilitzar-les posteriorment. Tan bon punt ens facilitin el material mirarem de penjar-lo a la web! Serà interessant de veure la entrevista que van fer a una de les participants més joves de la competició, pertanyent al Club de Tir d’Osseja.

El Diari d’Andorra, tot hi haver enviat un reporter gràfic a la diada, sembla que encara no ha publicat la notícia. Estarem atents als seus moviments!

El Periòdic d’Andorra ens va fer una entrevista telefònica i avui ha publicat un article amb foto a la pàgina 15, que reproduïm tot seguit:

El nostre esport pren força gràcies a tots els qui el fem viure!