jul. 062008
 

Ja tenim tota la informació de la tirada prevista pel primer cap de setmana d’agost, aquest any concretament el 2 i 3 d’agost.

Podeu descarregar tota la informació en format PDF:

Invitació i informació dels events programats Si el vostre Club no rep la informació i desitjaríeu tenir-la, ens ho podeu demanar per mail i us tindrem en compte per la propera tirada, via correu electrònic o postal (preferiblement el primer, més ràpid i eficaç)

Butlleta d’inscripció (imprescindible per poder participar) Ens la podeu fer arribar per fax i bé per correu electrònic. El formulari està preparat per a que el pogueu omplir des de l’ordinador, guardeu les modificacions i ens envieu l’arxiu modificat i correctament reomplert a club@andorratir.org

Ofertes d’allotjaments a Andorra Hem demanat a una agència de viages que preparés 3 ofertes per als qui necessiteu allotjament al país i no tingueu ganes de perdre temps barallant-vos amb l’ordinador i el telèfon.

Animeu-vos, que com més serem més riurem!

Com sempre, hem d’agraïr a l’Hble. Comú d’Andorra la Vella la realització d’aquest event tan important per a nosaltres, sense la seva col·laboració no seria possible. Gràcies!!

  3 Responses to “TIRADA FESTA MAJOR 2008”

 1. […] Podeu trobar tota la informació al blog del Club http://andorratir.org/ i més concretament en aquest post. […]

 2. Si us plau, podeu publicar els horaris de les tirades, o en el seu defecte informar.me dels meus horaris?

  Moltes gracies.
  Josep. Club de Tir Sabadell.

 3. Salutacions Josep,

  Estem ultimant els horaris, si necessites saber-ho amb urgència et recomano que truquis a la tarda, quan el Club estarà obert, i ho demanis directament per telèfon.

  De manera general, els competidors en aire és un NON STOP (aniran tirant a mesura que vagin arribant), per al estàndard i gros calibre hi ha uns horaris, degut a que tenim poques places i s’han muntat diferents tandes. Però no tinc ara mateix els papers! La 1a tanda s’iniciarà tant el dissabte com el diumenge a les 9AM, i després aprox. cada 1.5h, però això està per confirmar!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: