Jul 062008
 

Ja tenim tota la informació de la tirada prevista pel primer cap de setmana d’agost, aquest any concretament el 2 i 3 d’agost.

Podeu descarregar tota la informació en format PDF:

Invitació i informació dels events programats Si el vostre Club no rep la informació i desitjaríeu tenir-la, ens ho podeu demanar per mail i us tindrem en compte per la propera tirada, via correu electrònic o postal (preferiblement el primer, més ràpid i eficaç)

Butlleta d’inscripció (imprescindible per poder participar) Ens la podeu fer arribar per fax i bé per correu electrònic. El formulari està preparat per a que el pogueu omplir des de l’ordinador, guardeu les modificacions i ens envieu l’arxiu modificat i correctament reomplert a club@andorratir.org

Ofertes d’allotjaments a Andorra Hem demanat a una agència de viages que preparés 3 ofertes per als qui necessiteu allotjament al país i no tingueu ganes de perdre temps barallant-vos amb l’ordinador i el telèfon.

Animeu-vos, que com més serem més riurem!

Com sempre, hem d’agraïr a l’Hble. Comú d’Andorra la Vella la realització d’aquest event tan important per a nosaltres, sense la seva col·laboració no seria possible. Gràcies!!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: