jul. 152008
 

En virtut de l’Edicte del 26-09-2005, corresponent a l’acord entre el Govern d’Andorra i el Govern d’Espanya, els dos estats es reconeixen recíprocament les llicències d’armes de caça i de tir esportiu.

Per tant, per a poder participar a la Tirada Festa Major 2008, que es celebrarà a les instal·lacions del Club Andorrà de Tir de Precisió, per als nacionals espanyols que disposin de les llicències, permisos i carnets corresponents en vigor, no hi ha cap més limitació que la de complir amb les normatives existents a Espanya pel que fa al transport d’armes i munició, i a les normatives existents a Andorra pel mateix concepte, que es poden resumir en portar les guies de les armes, els permisos  i les armes.

Cal recordar també que les armes s’han de portar en caixes tancades al maleter. La munició s’ha de transportar també en una caixa tancada i separada de les armes.

Així mateix, els nacionals andorrans que desitgin participar en entrenaments, competicions o tirades de caça, poden gaudir dels mateixos privilegis en terres espanyoles.

Amb aquestes indicacions no s’hauria de tenir cap problema ni a la Duana ni a la Frontera. En cas de topar-se amb algun agent que no estigui al cas del conveni, és recomanable portar el text imprès juntament amb la resta de documents.

  One Response to “Documentació per la circulació d’armes entre Espanya i Andorra”

  1. […] compte aquestes consideracions (i sempre recordant que hi ha establert entre Espanya i Andorra un conveni que permet circular lliurement amb les armes i els permisos legals d’un pais a l’altre, […]

Deixa un comentari

%d bloggers like this: