Jul 152008
 

En virtut de l’Edicte del 26-09-2005, corresponent a l’acord entre el Govern d’Andorra i el Govern d’Espanya, els dos estats es reconeixen recíprocament les llicències d’armes de caça i de tir esportiu.

Per tant, per a poder participar a la Tirada Festa Major 2008, que es celebrarà a les instal·lacions del Club Andorrà de Tir de Precisió, per als nacionals espanyols que disposin de les llicències, permisos i carnets corresponents en vigor, no hi ha cap més limitació que la de complir amb les normatives existents a Espanya pel que fa al transport d’armes i munició, i a les normatives existents a Andorra pel mateix concepte, que es poden resumir en portar les guies de les armes, els permisos  i les armes.

Cal recordar també que les armes s’han de portar en caixes tancades al maleter. La munició s’ha de transportar també en una caixa tancada i separada de les armes.

Així mateix, els nacionals andorrans que desitgin participar en entrenaments, competicions o tirades de caça, poden gaudir dels mateixos privilegis en terres espanyoles.

Amb aquestes indicacions no s’hauria de tenir cap problema ni a la Duana ni a la Frontera. En cas de topar-se amb algun agent que no estigui al cas del conveni, és recomanable portar el text imprès juntament amb la resta de documents.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: