Jul 032010
 

Ja s’acosten les dates en que se celebrarà la prova reina en quant a participació, seguiment i diversió de totes, aquella en que tenim el privilegi d’acollir amics tiradors de les contrades veïnes i on s’estableix una relació especial entre tots, una estranya complicitat entre la competitivitat pròpia d’aquests encontres i el companyerisme associat a una Festa Major, la d’Andorra la Vella, que reuneix tiradors que sovint es desplacen des de lluny per a mesurar la precisió de les seves armes de foc i d’aire amb les ganes de gaudir de totes les activitats que s’organitzen en motiu de la Festa Major.

La Tirada Festa Major d’Andorra la Vella 2010 se celebrarà els dies:

7 i 8 d’agost de 2010


Enguany hem variat el sistema d’inscripció, i prenent consciència que les anteriors butlletes d’inscripció sovint eren excessivament exigents en informació a recopilar, aquesta vegada només demanem les 4 dades estrictament imprescindibles:

1- Nom i Cognoms

2- Club per al que competireu

3- Modalitats escollides (entre pistola estàndard, pistola pneumàtica, pistola gros calibre i carrabina pneumàtica)

4- Categories (Sèniors 1a, 2a i 3a categoria, Dames, Veterans, Júnior masculí i femení, cadets)

Com podeu veure, hem prescindit de la marca, model i número de sèrie de l’arma, que només aconseguien fer més ferragós el procés i eren dades necessàries en el passat, però actualment i mercès a l‘acord entre Espanya i el Principat d’Andorra signat i ratificat l’any 2005 deixen de tenir sentit.

Ens podeu fer arribar les dades per tots els mitjans possibles al nostre abast:

1 – Telèfon: 00376-860972 (horaris 17-22h de dimarts a dissabte)
2 – Correu electrònic: club@andorratir.org
(es confirmaran expressament tots els correus rebuts. Si no contestem, és que no l’hem rebut: torneu-ho a enviar)
3 – Fax: 00376-820465
(A l’atenció d’en Jaume Miret)
4 – Adreça postal:
(la menys recomanable de totes)
CLUB ANDORRÀ DE TIR DE PRECISIÓ
Av. Carlemany, 42 Crèdit Andorra- Apartat 65
AD 700 Escaldes-Engordany
Principat d’Andorra

Teniu tota la informació en la invitació que ja hem fet arribar als Clubs i tiradors individuals tant per correu electrònic com per correu postal. Si no l’heu rebut podeu descarregar-vos i imprimir el següent PDF:

Invitació PDF Tirada Festa Major d’Andorra la Vella 2010

També hi trobareu simplificat el nou sistema de subscripcions, essent aquesta vegada de 20€ per persona i 1 modalitat, amb increments de 5€ per cada modalitat afegida a la principal.

La data límit per a rebre les inscipcions serà el dia 30 de juliol. Preguem que respecteu el termini per a facilitar la tasca a la organització!

Animeu-vos a celebrar amb nosaltres aquests dies tan especials!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: