Jul 192011
 

Com en l’edició passada, aquesta edició del Trofeu Festa Major d’Andorra la Vella 2011 es caracteritzarà per una sala d’aire sense llocs de tir ni horaris establerts, el que s’anomena NON STOP: Tan aviat com arribin els tiradors, recolliran les seves dianes i procediran a ocupar un dels llocs que hi hagi lliure a la sala d’aire. Amb permanent rotació de tiradors, sempre seguint les instruccions dels àrbitres de sala o l’equip organitzador.

S’estableixen uns horaris per a la sala:

Dissabte de les 9 a les 13h i de les 15 a les 21h.
Diumenge de les 9 a les 12h.

Fora d’aquests horaris no es permetrà l’estada de cap tirador a la sala. Cada tirador haurà de ser conscient del temps real de què disposa en accedir a la sala amb les dianes i el lloc atorgat. Ja vam comprovar l’any passat que aquestes mínimes directrius van permetre agilitzar el recompte de punts i la configuració de les llistes de classificació.

A la sala es prega el màxim silenci i limitar les entrades i sortides innecessàries.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: