Jul 192011
 

Estem rebent al Club un bon nombre d’inscripcions, la majoria són de tiradors que ja han participat en anteriors ocasions i tenen marcat en vermell als seus calendaris els dies de la Tirada Festa Major d’Andorra la Vella, els que ens omple d’alegria i assegura la continuïtat d’aquesta competició al nostre país i a la nostra parròquia. Però també estem rebent algunes inscripcions de nous tiradors que volen provar la competició i conèixer l’ambient que s’hi respira. Ens agradarà conèixer com s’han assabentat de la Tirada, si és per amics, pel Club o directament per Internet, en fòrums, blogs o la pàgina web. Quan arribem al dissabte 6 d’agost segurament ho podrem esclarir!

De moment encara no hem fet recompte, però encara hi ha marge per a continuar enviant les inscripcions. Falten les inscripcions multitudinàries que ens envien alguns Clubs directament. Fins el dia 30 de juliol hi ha temps per a enviar-les. Un cop tanquem les inscripcions farem recompte.

Recordeu que la categoria en que us inscriviu serà inamovible un cop tancades les inscripcions! L’any passat vam permetre canvis d’última hora i aixo va generar algunes tibantors i molta feina afegida en un moment en que la manca de mans i mitjans no permet gaires contemplacions. Si detecteu algun error o voleu comprovar la vostra inscripció, no dubteu en trucar directament durant l’horari d’obertura. Mirem de millorar una mica cada any!

Animeu-vos i no ho deixeu per última hora!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: