Jun 062012
 

Com cada any, i aquest també encara que les circumstàncies cada vegada s’endureixen més per a tots, el Club Andorrà de Tir de Precisió ha resolt organitzar la nostra tirada més emblemàtica i amb caire més internacional de totes les que es realitzen a les nostres instal·lacions.

Ja s’han enviat una bona part de les invitacions, però si no l’heu rebuda aqui us en podeu descarregar una còpia. També us hem preparat una butlleta d’inscripció en format *.doc (el de Microsoft Word) per a que la pugueu omplir i retornar-nos-la sense haver d’imprimir res, per correu electrònic. Tanmateix si preferiu imprimir-la i enviar-la per fax, també és possible (nostàlgics…).

 

Invitació Tirada Trofeu Festa Major d’Andorra la Vella 2012

Butlleta d’inscripció 2012

Com sempre, per als tiradors que ens visiteu frontera sud enllà (catalans, valencians, mallorquins i espanyols) sabeu que mercès a l’acord entre Espanya i Andorra no cal cap permís especial. Podeu trobar-ne el text legal aquí.

Per als tiradors frontera nord enllà (nord-catalans, occitans i francesos, bàsicament) aquest any provarem de fer els passos necessaris per a que pugueu competir amb armes de foc (pistola .22 i pistola gros calibre). No és segur que ho aconseguim però ho provarem. Ens heu d’enviar còpia del carnet d’identitat o passaport, còpia del carnet europeu d’armes i targeta per cada arma que penseu entrar a Andorra el més aviat possible. Només és necessari per als ciutadans NO espanyols.

Com sempre anirem publicant les informacions necessàries a la web.

No deixeu les inscripcions pel darrer moment! Penseu que les places són limitades, i l’any passat ja vam tenir suades per encabir tots els tiradors!

 

Deixa un comentari

%d bloggers like this: