Jul 292012
 

 

Ja us ho avançávem, i finalment sembla que les males previsions de participació s’han acomplert. Per desgràcia hem tingut algunes baixes pel que fa a participació i de resultes d’això s’hauran d’aplicar alguns canvis importants en la previsió i organització de la Tirada Trofeu Festa Major d’Andorra la Vella 2012. Esperem que aquests canvis no us suposin cap alteració dels vostres plans (exceptuant aquells que ja ens havíeu manifestat la preferència per tirar durant el diumenge… cosa que finalment no podrà ser).

El canvi més important, doncs, és que el temps de competició quedarà limitat al dissabte.

El diumenge no es podrà practicar cap modalitat de tir en competició, ni en foc ni en pneumàtica. En canvi si que es permetran els entrenaments lliures en qualsevol de les modalitats.

L’aperitiu (el mini aperitiu) es traslladarà a les 12 del migdia del diumenge. Això ens permetrà si es compleixen les previsions de tenir temps de fer els recomptes i les classificacions amb relativa tranquilitat. La entrega de premis es realitzarà immediatament abans. Calculem cap a les 11 o 11:30. Això podria variar lleugerament però intentarem respectar al màxim l’horari.

Tots els tiradors amb armes pneumàtiques hauran d’haver entregat les seves dianes abans de les 21h del dissabte. Es recomana prendre la posició tant aviat com sigui possible per a no provocar aglomeracions a les hores finals del dia. Continuarà essent una tirada NON STOP.

Us informem que els trofeus aquest any són especialment vistosos i creiem que seran apreciats per tots (així ho esperem!)

Lamentablement no podrem comptar amb la presència del nostre president Sr. Joan Pol Solé. Presidirà els actes el nostre VicePresident, Sr. Jaume Miret Jansà.

Per tant:

Tiradors amb armes pneumàtiques: Tirada NON STOP dissabte 04-08-2012 de les 9 a les 13 i de les 15 a les 21h

Tiradors amb armes de foc: Seguidament es publiquen els horaris i les tandes. TOTS en dissabte.

Entrega de premis: Aprox. 11:30

Aperitiu: Aprox. 12:00

Esperem que la manca de participants i competidors no desllueixi la festa!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: