El Club

 

El Club Andorrà de Tir de Precisió disposa d’unes instal·lacions singulars i perfectament adaptades a la pràctica de les modalitats de tir que ofereix i a l’entorn que les acull: El país dels Pirineus, Andorra.

Es troba als baixos d’un dels edificis més coneguts del Principat, per la implicació social que comporta: El Complex Esportiu Els Serradells.

Un cop franquegem la porta, ens trobem enfront de la 1a sala de tir: La que acull els entrenaments i les competicions amb armes de foc, ja sigui pistola estàndard, carrabina i pistola d’aire, pistola d’avantcàrrega, pistola de gros calibre i carrabina 22LR. És una sala amb 13 llocs de tir a 25 metres de la diana, separats per parets d’acer folrades de fusta, i equipats amb visor i taula individual. Al darrera dels tiradors hi ha una zona per a deixar els accessoris i equipaments personals.

Un cop visitada la 1a sala de tir, pugem per unes escales fins al 2n pis, on el primer que veiem és una vitrtina amb records i merchandising del Club, molt apreciat pels socis i visitants.

És en aquesta zona on trobem la zona de relax, que dóna pas a la 2a sala de tir, aquesta menys sorollosa, ja que està dedicada al tir amb armes pneumàtiques. Aquí disposem de 16 llocs de tir, amb espai suficient entre tiradors, en una sala molt àmplia que permet gaudir de les tirades que s’organitzen quinzenalment.

El Club disposa de cambra cuirassada per a dipositar les armes i la munició, servei de bar i taules per a fer petar la xerrada després de practicar el nostre esport preferit. També ens podrà subministrar dianes de la modalitat que practiquem, així com deixar-nos practicar amb les armes de què disposa.

 Posted by at 4:29

  4 Responses to “El Club”

 1. Buenos dias tengo licencia F y queria saber si se puede utilizar su galeria de tiro sin ser socio y alquilar un arma corta? Gracias Mario Donoso 638 204 239

 2. Bona tarda,

  No lloguem armes i sense ser soci no podeu utilitzar la nostra galeria, és un club privat.

  Salutacions.

  CATP

 3. Buenas tardes cuáles son los requisitos para ser socio

 4. Bona tarda,

  Trobareu informacions a la pàgina http://andorratir.org/?page_id=312
  Trobareu també altres informacions sobre la legislació i els permisos a les pagines en la categoria “El Club”.
  Per a qualsevol dubte, podeu venir a les nostres instal.lacions i us facilitareu totes les informacions.
  Horaris : http://andorratir.org/?page_id=2
  Gràcies.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: