Borsa d’armes

 

Com a conseqüència d’una petició molt interessant per part d’un destacat soci del nostre Club, hem decidit inaugurar una secció especialment dedicada a la compra-venda d’armes legals de tot tipus.

Si teniu interès en comprar o en vendre revòlvers, pistoles, escopetes, carrabines… però també armes blanques i potser fins hi tot arcs, ballestes i armes inutilitzades o d’exposició, aquest és el vostre lloc!

Si teniu alguna arma de la que us voleu desprendre, alguna funda, maleta, complement, visor, telescopi, màquina de recàrrega, vaines o puntes… qualsevol cosa relacionada directament amb les armes que volta per casa i no sabeu què fer-ne… o si busqueu aquella peça tan complicada d’aconseguir o voleu comprar una escopeta a bon preu… perquè no provar sort a la Borsa d’Armes del Club?

Podeu enviar la vostra proposta a catp@andorra.ad, preferiblement amb una foto de l’article en qüestió, un telèfon de contacte, el vostre nom, el preu i les característiques del que voleu vendre o comprar.  Si ho preferiu també podeu deixar les dades al Club, directament a la Manoli i ens encarregarem de penjar-ho aquí.

Ànims!

 Posted by at 0:02

Deixa un comentari

%d bloggers like this: