febr. 182009
 

Un any més, el Club Andorrà de Tir de Precisió convoca a tots els seus socis, amics, simpatitzants i acompanyants al Sopar anual, que aquesta vegada es celebrarà al Restaurant El Greco (C/ Sant Antoni, 5) d’Escaldes Engordany, el divendres 20 de març a les 21:30h.

És una oportunitat excel·lent per a gaudir en companyia d’altres apassionats del nostre esport, compartir experiències, explicar anècdotes i alimentar l’esperit competitiu, tot plegat al voltant d’una bona taula servida amb bones menges i escollits caldos.

El menú i el preu es farà públic tant aviat com estiguin acordats, així com la hora exacta de la trobada.

Aprofitem per a recordar que com és habitual es farà l’entrega de premis del Gran Premi d’Andorra 2008 en finalitzar l’àpat, així que… ja podeu anar reservant l’espai a l’agenda!

Per reserves, com sempre podeu venir personalment a les instal·lacions del  Club (i aprofitar per buidar alguns carregadors) o bé trucar al telèfon 860972 i parlar directament amb la Manoli. El preu del sopar és de 26€ per persona.

Preguem que abans del 17 de març confirmeu l’assistència!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: