gen. 132010
 

Bé, iniciem aquest nou any amb algunes novetats. Podeu comprovar vosaltres mateixos que hem donat un nou aire al bloc. Donat que la plataforma tecnològica funciona sota WordPress, és força senzill canviar l’aparença del bloc, i així renovar de tant en tant la nostra imatge de cara a la xarxa.

També hem actualitzat el calendari de competicions d’enguany, com sempre a través de Google Calendar, per a que tots aquells que ho desitgeu us pugueu importar els events directament i sense cap esforç. Hi hem introduït alguns petits canvis, com agrupar les tirades amb armes pneumàtiques per a facilitar la tasca tant dels tiradors com de l’entrenador. A més, hem mirat d’evitar la coincidència entre dates amb els campionats internacionals; això fa que de vegades es trenqui l’equilibri que havia imperat fins ara, esperem que sigui per a bé!

Aquest any, a més de les tirades socials amb pistola i carrabina pneumàtica, pistola i carrabina .22lr, pistola gros calibre, IPSC i avantcàrrega, el campionat d’Andorra de totes aquestes modalitats i el Trofeu Festa Major d’Andorra la Vella, acollirem a les nostres instal·lacions les proves de tir del Campionat Europeu i Esportiu de Policies i Bombers Andorra 2010, que se celebrarà entre el 27 i el 30 de juny, ambdós inclosos. Val a dir que durant aquests dies el Club romandrà obert però les instal·lacions estaran ocupades per les proves d’aquest campionat, que es preveuen molt concorregudes.

També m’agradaria informar de la creació d’un grup a la popular xarxa social Facebook per a agrupar tots els fans de les tecnologies i del tir. Tant encuriosits, afeccionats com experts hi sou benvinguts! La idea ha vingut de la nostra tiradora més internacional, l’Esther Barrugués.

Per finalitzar, molts de vosaltres ja ho sabeu però no està de més recordar-ho, el Club pretén donar un impuls definitiu al nostre esport, tant desconegut per la societat en general. Una de les maneres d’aconseguir-ho pensem que és integrant l’esport ja de ben petits. És per això que s’està treballant en aquesta direcció, i l’ajut de l’entrenador Sr. Miguel Pérez de ben segur que serà primordial.

L'entrenador Miguel Pérez amb alguns dels tiradors

Crec que de moment això és tot, feliç 2010 a tots!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: