des. 142018
 

jTXdovK3

Una empresa especialitzada en càlcul d’estructures determinarà dilluns quan es pot reobrir al públic la part menys afectada del complex dels Serradells.

El comú l’ha contractada d’urgència per 58.000 euros, que aporten les asseguradores, perquè elabori un informe dictaminant si cal, per exemple, desmuntar la bastida. Si no fes falta, la reobertura seria més ràpida però en cap cas abans de l’1 de gener.

Conxita Marsol ha informat que volen que l’empresa comuniqui “si es pot obrir i com. “Pensem que això ho pot fer en tres o quate dies. El que és determinant és saber si s’ha de desmuntar la bastida o no, perquè si cal desmuntar-la del tot, això no es pot fer en una setmana ni en quinze dies, per tant allarga el procés. Si en canvi ens diuen que no cal i que ja es pot obrir, tot podria anar més depressa, a excepció de la piscina” ha detallat.

Marsol estima que encara pot passar un any fins que la piscina torni a estar operativa, entre tornar convocar concursos per les obres i la reparació de les instal·lacions.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Kevin Ribeiro

 

 Posted by at 17:01

Deixa un comentari

%d bloggers like this: