Jun 292011
 

Ja s’acosten les dates en que se celebrarà la prova reina en quant a participació, seguiment i diversió de totes, aquella en que tenim el privilegi d’acollir amics tiradors de les contrades veïnes i on s’estableix una relació especial entre tots, una estranya complicitat entre la competitivitat pròpia d’aquests encontres i el companyerisme associat a una Festa Major, la d’Andorra la Vella, que reuneix tiradors que sovint es desplacen des de lluny per a mesurar la precisió de les seves armes de foc i d’aire amb les ganes de gaudir de totes les activitats que s’organitzen en motiu de la Festa Major.

La Tirada Festa Major d’Andorra la Vella 2011 se celebrarà el cap de setmana del:

 

6 i 7 d’agost de 2011



Com l’any passat, el sistema d’inscripció està simplificat al màxim. Preguem que tingueu cura d’apuntar-vos a la categoria correcta, ja que un cop inscrits no es permetrà cap variació posterior.1 – Telèfon: +376.86.09.72 (horaris 17-22h de dimarts a dissabte)
2 – Correu electrònic: club@andorratir.org

3 – Fax: +376.82.04.65
(A l’atenció del Sr. Jaume Miret)
4 – Adreça postal:
(la menys recomanable de totes)
CLUB ANDORRÀ DE TIR DE PRECISIÓ
Av. Carlemany, 42 Crèdit Andorra- Apartat 65
AD 700 Escaldes-Engordany
Principat d’Andorra

Teniu tota la informació a la invitació que ja hem fet arribar als Clubs i tiradors individuals tant per correu electrònic com per correu postal. Si no l’heu rebut podeu descarregar-vos i imprimir el següent PDF:

Invitació PDF Tirada Festa Major d’Andorra la Vella 2011

Es mantenen els mateixos preus pel que fa a les subscripcions, essent aquesta vegada de 20€ per persona i 1 modalitat, amb increments de 5€ per cada modalitat afegida a la principal.

La data límit per a rebre les inscipcions serà el dia 30 de juliol. Preguem que respecteu el termini per a facilitar la tasca a la organització!

Animeu-vos a celebrar amb nosaltres aquests dies tan especials!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: