Ago 042008
 

L’any passat els mitjans es van fer escàs ressò de la nostra tirada, però aquest any sembla que no s’ho han volgut perdre!

La Televisió Andorrana (RTVASA) va enviar un equip per filmar la competició, i de moment s’han emès 2 reportatges: Un al migdia del diumenge 3 d’agost, i l’altre al telenotícies de la nit del mateix diumenge. No descartem que incloguin imatges en recopilacions setmanals i que les guardin com a arxiu per a utilitzar-les posteriorment. Tan bon punt ens facilitin el material mirarem de penjar-lo a la web! Serà interessant de veure la entrevista que van fer a una de les participants més joves de la competició, pertanyent al Club de Tir d’Osseja.

El Diari d’Andorra, tot hi haver enviat un reporter gràfic a la diada, sembla que encara no ha publicat la notícia. Estarem atents als seus moviments!

El Periòdic d’Andorra ens va fer una entrevista telefònica i avui ha publicat un article amb foto a la pàgina 15, que reproduïm tot seguit:

El nostre esport pren força gràcies a tots els qui el fem viure!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: