Ago 232008
 

Recentment hem tingut notícia d’una nova modalitat de tir, anomenada Field Target, consistent en disparar amb carrabines d’aire comprimit a dianes metàl·liques que estan confoses en plena natura.

I els nostres amics de l’Associació Catalana de Field Target ens han fet arribar la convocatòria de la propera competició, que tindrà lloc al Vedat Intensiu de Caça Serracanya, situat entre Solsona i Cardona, per a que us en feu una idea (ben a prop!).

La competició s’enmarca dins de la 2a Lliga Catalana de Field Target, i serà la 5a tirada. Es celebrarà durant els dies 13 i 14 de setembre de 2008.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Federació, al telèfon  608542815. Si hi esteu interessats, visiteu també el fòrum existent a http://www.airecomprimido.net/. I per les armes, segur que si us hi poseu en contacte us facilitaran alguna carrabina per a poder gaudir de la diada!

Tirada FT diumenge 14 de setembre a las 10 h
Tirada Hunting (HFT) dissabte 13 a las 10 h.
Tirkama dissabte 13 a las 18 h. (divertiment esportiu festiu)

 

Es recomana sabates còmodes i tancades, terreny amb pins i matolls amb punxes.

 

 

Per a descarregar el full de la inscripció:

http://www.cro-arquitecte.com/descar…a_14_09_08.xls

Al club disposeu d’uns fulletons informatius que expliquen què es el Field Target, el preu de la inscripció, com arribar i els horaris de la competició.

Ànims i a deixar el pavelló andorrà ben alt!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: