Ago 072011
 

Mentre s’estan acabant de repartir els trofeus aconseguits pels millors tiradors presents a la tirada TROFEU FESTA MAJOR D’ANDORRA LA VELLA 2011, fem una mica de recompte, i és que finalment han estat els 18 Clubs inscrits els que han decidit honorar-nos amb la presència dels seus tiradors, i encara amb molts dels casos amb membres de la seva Junta Directiva, fins-hi tot alguns dels Presidents han vingut a participar de la festa!

El recompte final de tiradors ha donat com a resultat 94 persones de diferents edats, nacionalitats i nivells competint tots junts i gaudint de la nostra tirada més social i internacional.

Hem gaudit de la presència de la millor tiradora francesa en carrabina d’aire, la Caroline Multner, que ha quedat primera en la seva modalitat, representant el Club Societé de Tir de Montpellier que per cert, juntament amb el Club Tir Olímpic Lleida han competit en aquesta tirada per primera vegada. Els donem la benvinguda a tots i desitgem que a partir d’ara cada any se’ns sumin més tiradors!

GRÀCIES A TOTS PER VENIR, PARTICIPAR I GAUDIR DE LA TIRADA I DE LA FESTA MAJOR!

A finals d’agost enviarem a tots els participants que han facilitat el seu compte de correu l’enllaç per a descarregar les fotos. Paciència fins aleshores! (si podem fer-ho abans, abans!).

Gràcies també al Club de Tir Montsià d’Amposta que ens ha volgut honorar també amb una placa commemorativa per a recordar l’amistat que ens uneix, a nivell personal i de Clubs!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: