Feb 272012
 

Tal hi com es va decidir a l’Assemblea Ordinària del Club, els dimecres la sala de foc prioritzarà els entrenaments dels socis que vulguin tirar a una distància inferior als 25 metres que marca la línia de foc de la galeria.

Aquesta decisió afectarà plenament als tiradors que practiquin IPSC perquè els permetrà disparar a les distàncies habituals que es manegen en els recorreguts de tir. També permetrà als socis habituats a disparar a 25 metres atansar-se a les dianes i practicar a distàncies inferiors, sempre respectant totes les mesures de seguretat.

No cal dir que aquest esport a distàncies inferiors a 25m pot representar un perill afegit al ja inherent al tir, degut als rebots i a la manca de protecció del tirador. Recomanem a tots els socis que disposin d’una assegurança privada que cobreixi qualsevol incidència a l’interior del recinte del Club, i que vagin convenientment equipats per a protegir les parts més exposades (ulleres homologades, protectors auditius).

És per això que a partir d’aquest dimecres 29 de febrer sempre que hi hagi algun tirador interessat en practicar a menys de 25m es donarà la oportunitat d’obrir la línia de foc i practicar a la distància desitjada.

Mentre no s’elabori un reglament intern que reguli aquesta activitat el soci haurà de ser especialment curós i respectar totes les indicacions de seguretat que s’indiquin des del Club.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: