Jun 152012
 

Un any més, el Grup Daguisa Hotels ha ofert la seva col·laboració al Club per a facilitar a tots els tiradors i amics que ens visiten allotjament a les seves instal·lacions a preus excepcionals.

Així, i en motiu de la celebració de la  Tirada Festa Major d’Andorra la Vella 2012, si en arribar a l’hotel o en fer la vostra reserva anuncieu que us acolliu a la oferta especial per a tiradors, rebreu un important descompte sobre la tarifa habitual.

Podeu fer la vostra reserva trucant al telèfon 00376 876 161 i demanar per la Sílvia, podeu enviar un fax al 00376 820 465 o també podeu fer la vostra reserva prèvia online i així tenir-ho tot lligat en arribar a Andorra.

 

Comptem amb la cadena Daguisa Hotels per a facilitar-vos l’estada. Aquesta cadena comprèn 3 hotels de reconegut prestigi i qualitat: Hotel Comtes d’Urgell ***, Hotel Delfos **** i Hotel Fènix ****Q. En aquesta ocasió la oferta és limitada a l’Hotel Comtes d’Urgell.

 

Sobre els preus aquí publicats, la cadena Daguisa Hotels ofereix un 15% de descompte per a tots els tiradors i familiars inscrits a la Tirada Festa Major d’Andorra la Vella 2012:

 

Hotel Comtes d’Urgell

Habitació Doble……………………………………     47.50€

Habitació Doble + desdejunis…………………     57,50€

Habitació Doble + desdejunis + sopars……..   87.50€

Habitació Individual……………………………..     39,75€

Habitació Individual + desdejuni…………….    44,75€

Habitació Individual + desdejuni + sopar….   59.75€

 

Agraïm la col·laboració desinteressada d’aquest grup d’hotels per a facilitar l’estada als competidors i als seus familiars!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: