febr. 152010
 

Com segur que molts de vosaltres ja sabreu, s’ha convocat l’Assamblea General Ordinària d’enguany per al 25 de febrer.

L’hora convinguda és a les 20:30h en primera convocatòria i mitja hora després la segona convocatòria. L’ordre del dia serà l’habitual, llegint l’acta anterior, presentant i aprovant els comptes del 2009 i presentant l’estat de comptes i el pressupost previst per l’any 2010. El darrer punt a tractar serà el calaix de sastre que engloba els precs i preguntes, on qualsevol soci pot proposar o preguntar pels temes que siguin del seu interès.

Al full que tots els socis heu rebut també es proposa que envieu la vostra adreça de correu electrònic al Club per, a partir d’ara, rebre totes les notificacions. Això simplificaria sobremanera les comunicacions i les tornaria més àgils.

Així que si encara no ho heu fet, us ho recomanem vivament!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: