febr. 142011
 

Com cada any, s’entregaran els premis del Campionat d’Andorra 2010 durant la celebració del tradicional sopar, que enguany es celebrarà al Restaurant La Taverna d’En Mallol [Mapa de situació], cap a les 21:00. Com sempre l’assistència és lliure i hi són benvingudes les vostres parelles. És un bon moment per a coincidir fora de la galeria de tir!

El dia assenyalat és el proper dissabte 26 de març de 2011.

El menú pactat es composa de:

PRIMER PLAT:  PICA-PICA
-Assortiment d’iberics
-Bunyols de Bacallà
-Calamars a la planxa
-Navalles a la planxa
-Torrada d’anxoves

SEGON PLAT:
-Entrecot de Bou al grill
o
-Daurada a l’esquena
o
-Graellada de peix /marisc
o
-Lubina

POSTRES:  -A escollir
VINS: -Blancs, Rosat, Tinto

Per a reservar plaça us podeu posar en contacte amb la Srta. Manoli al telèfon 860972 (en horaris on el Club estigui obert) o directament al Club, abans del 22 de març. El preu del sopar s’ha fixat en 30€ per persona.

Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: