febr. 142011
 

Com segur que molts de vosaltres ja sabreu, s’ha convocat l’Assamblea General Ordinària d’enguany per al dimecres 9 de març de 2011.

L’hora convinguda és a les 20:30h en primera convocatòria i mitja hora després la segona convocatòria. L’ordre del dia serà l’habitual, llegint l’acta anterior, presentant i aprovant (si s’escau) els comptes del 2010 i presentant l’estat de comptes i el pressupost previst per l’any 2011. El darrer punt a tractar serà el calaix de sastre que engloba els precs i preguntes, on qualsevol soci pot proposar o preguntar pels temes que siguin del seu interès.

Al full que tots els socis heu rebut també es proposa que envieu la vostra adreça de correu electrònic al Club per, a partir d’ara, rebre totes les notificacions. Això simplificaria sobremanera les comunicacions i les tornaria més àgils.

Així que si encara no ho heu fet, us ho recomanem vivament! Quan disposem d’una quantitat significativa de correus dels socis començarem a fer els enviaments per aquest mitjà. De moment hem enviat les cartes per correu postal tradicional, el que des de fa un temps també implica un sobrecost gens negligible.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: