Jul 012009
 

I un any més, ja s’acosta el cap de setmana que tots estem esperant amb candeletes!

Són 2 dies plens d’emoció, rencontres, nervis i sana competitivitat. Els dies en que el nostre Club té el gran privilegi d’acollir tiradors vinguts expressament dels territoris veïns per a competir en la tirada més internacional, en la més concorreguda i en la més esperada de totes.

La TIRADA FESTA MAJOR D’ANDORRA LA VELLA!

Que es celebrarà el primer cap de setmana d’agost, dissabte 1 i diumenge 2 d’agost de 2009

I és que cada any, l’Hble. Comú d’Andorra la Vella i els voluntaris del Club fan possible que es continuï aquesta tradicional tirada. El primer hi posa l’imprescindible participació econòmica, i els segons hi posen un munt d’hores de preparació i atenció als participants per a deixar el nostre Club i el nostre país a la posició que es mereix.

I com no, us hem preparat tota la informació en 2 còmodes documents en format PDF. L’un és la invitació formal a la tirada per a tots aquells que hi estigueu interessats.

L’altre és la butlleta de subscripció, imprescindible que ens la feu arribar abans del 27 de juliol per a que tinguem temps de deixar-ho tot enllestit. Aquest any hi hem implementat un botó interactiu que un cop omplerta permetrà enviar-la  directament al Club, via correu electrònic. Però això pel que sembla no funciona amb tots els lectors de pdf. En tot cas, amb el d’Adobe, sembla que si.

Els documents:

– Invitació a la tirada Festa Major d’Andorra la Vella

– Butlleta de subscripció

A mesura que anem tenint més detalls o dades d’interès pels participants, les anirem publicant aqui. I si voleu estar permanentment assabentats de les nostres activitats, no dubteu en demanar-nos-ho per correu electrònic!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: