Ago 022009
 

Demà encara ens espera un matí carregat de tirades, però avui ja podem fer balanç del que ha estat el 1r dia de la competició per al Trofeu Festa Major d’Andorra la Vella 2009.

Hem tingut entre nosaltres vells amics, que cada any ens visiten i als que agraïm profundament la seva presència i l’esforç de realitzar el desplaçament fins a Andorra per a participar en aquesta tirada tant important per al nostre Club. Alguns però no ens han pogut acompanyar aquesta vegada. Parlem dels participants del Club Internacional de Tiro Sport Inca, que sens dubte s’han trobat a faltar en aquesta edició!

També hem tingut sorpreses agradables, com la presència d’un dels actuals campions olímpics, a nivell europeu i amb molt bona posició a nivell mundial, el Sr. Joao Costa, que estant de vacances a la ciutat comtal ha volgut fer-nos una visita de cortesia. Demà quan tinguem el recompte de punts podrem comprovar els seus resultats!

Per anar fent boca mentre no podem publicar els resultats finals, comentar que estem tenint la participació de 16 clubs diferents, entre catalans (Alt Camp, Cambrils, Elx, Barcelona, Jordi Tarragó, Lleida, Manresa, Martorell, Montsià, Sabadell, Súria i Terrassa), francesos (Osseja i Saleilles), el portuguès (Associaçao Naval) i l’andorrà. Amb un total de 86 tiradors diferents que participen en 128 tirades entre Carrabina pneumàtica, pistola pneumàtica, pistola estàndard i pistola gros calibre.

Demà, els resultats!

Deixa un comentari

%d bloggers like this: