jul. 012010
 

Aquest cap de setmana del 3 i 4 de juliol gaudirem de la presència de l’entrenador Miguel Pérez. Els horaris previstos són:

Dissabte 3 de juliol: 16 a les 20h

Diumenge 4 de juliol: 10 a les 13h

Properament es publicarà informació sobre la TIRADA FESTA MAJOR D’ANDORRA LA VELLA 2010! Inscripcions, horaris i dates. Enguany hi ha lleugeres novetats: S’ha simplificat el procés d’inscripció i es farà tot el possible per a servir els premis i el Buffet de fi de festa a una hora més raonable per a que tots els amics i competidors que us desplaceu de més enllà de les nostres fronteres pugueu tornar a casa amb llum de dia.

També estem pendents de publicar una petita crònica de la Jornada de portes obertes que es va realitzar a totes les instal·lacions dels diferents Clubs i Associacions esportives de la Parròquia d’Andorra la Vella, així com tan aviat com sigui possible del Campionat Europeu Esportiu de Policies i Bombers® Andorra 2010 que s’està duent a terme al Principat i que acabarà el dissabte 3 de juliol. Les instal·lacions del nostre Club han servit per a que durant la jornada del 29 i 30 de juny es celebressin les competicions de tir de precisió en pistola 9mm, tir de precisió amb pistola d’aire comprimit i tir de precisió amb carrabina d’aire comprimit.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: