Jul 292012
 

Com ja sabeu tots els tiradors que vindreu el proper cap de setmana a Andorra a gaudir de la Tirada Festa Major d’Andorra la Vella 2012, celebrem la tirada més internacional de totes les que organitzem al Club Andorrà de Tir de Precisió justament en les dates en que la parròquia d’Andorra la Vella celebra la seva festa més sonada, la Festa Major. Degut a que enguany probablement només podrem emplenar el primer dia de competicions, aprofitem per a indicar-vos les múltiples activitats que podeu realitzar aprofitant la visita al País dels Pirineus!

Si voleu aprofitar la Festa Major d’Andorra la Vella, us deixem alguns enllaços per a que els pugueu consultar amb tranquilitat, tant d’informació com de documents en PDF on es detallen les activitats, l’indret on es celebren i els horaris ben detallats:

Programa i descripció de la festa

Programa en PDF llest per imprimir

Programa en PDF llest per imprimir i de consulta ràpida

Si necessiteu un plànol de la parròquia, el podeu trobar aquí (PDF)

També teniu altres opcions si el que busqueu són rutes romàniques, passejades entre la natura o rutes gastronòmiques i comercials.

Aquí us deixo un document en PDF molt ben editat on podeu trobar tot el referent a la oferta de natura de la parròquia d’Andorra la Vella. Per als més caminadors us recomano visitar la Vall del Madriu (Declarat Patrimoni Mundial per la Unesco) i fer la vall de Perafita, que són paraleles però molt diferents entre elles.

Per als qui esteu interessats en un turisme més relaxat, podeu visitar els monuments de l’Andorra romànica que deixen bocabadat a qualsevol, particularment l’Esglèsia de Santa Coloma, però n’hi ha molts més!

Finalment, qui ho prefereixi pot combinar-ho amb visites a les avingudes més comercials de la parròquia i del país, fer una estada relaxant a Caldea o anar a Naturlàndia a desestressar-se, sols o amb la canalla que segur que en sortiran absolutament satisfets!

Podeu consultar també una nova web absolutament imprescindible per aquests dies o per més endavant que us permetrà estar al cas de totes (TOTES) les activitats, museus, exposicions, obres de teatre, concerts, contacontes, dansa… que es fan a TOT el país. Absolutament recomanable posar-la als preferits del vostre navegador! Es tracta de www.agenda.ad.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: